Albert Heijn Passage Veenendaal Centrum verhuist

29 dec 2020, 13:46 Nieuws
supermarktmanager gijs appels nieuwe albert heijn passage met veel vers en betaalgemak eigen foto albert heijn veenendaal centrum
VEENENDAAL - Albert Heijn in winkelcentrum Passage Corridor in Veenendaal sluit zaterdag 9 januari 2021 om 18:00 uur de deuren. De supermarkt verhuist vervolgens naar een ander pand in het winkelcentrum, zo’n 50 meter verderop. De opening van de nieuwe Albert Heijn Passage, een winkel met het allernieuwste concept, vindt plaats op dinsdag 9 februari 2021 om 11:00 uur.
“We krijgen een prachtige, moderne winkel die dicht bij de parkeergarage zit”, vertelt supermarktmanager Gijs Appels. “Daar gaan we klanten elke dag verrassen met een zeer ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en van alles voor de borrel. We bieden veel betaalgemak want er komen maar liefst 10 zelfscankassa’s. Daar kun je ook met de handscanner afrekenen.” Tijdens de sluitingsperiode kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Buurtstede aan de Stuivenbergheem 15 (Oost) en bij Albert Heijn de Ellekoot aan de Veenslag 7 (West).