A capella zanggroep VOISZ zingt tijdens lunchpauze

04 jun 2022, 7:00 Nieuws
voisz muziek aan het plein
VEENENDAAL - Er klinkt weer Muziek aan het Plein: een serie van lunchpauzeconcerten van topmusici in De Cultuurfabriek en Spectrum. Op zaterdag 11 juni treedt VOISZ op in De Cultuurfabriek. De a capella zanggroep staat bekend om hun vocal projects. Hun huidige project draait om het maken van plezier. Post-lockdown willen ze graag even alle remmen los en samen met het publiek een gezellig feestje bouwen. Doe jij ook mee?
De groep zingt vanuit de overtuiging dat er een verrassende en doeltreffende manier is om publiek te raken: door (kunst)disciplines elkaar te laten versterken. VOISZ zoekt dan ook graag de grenzen op van de vocale lichte muziek, door a capella muziek te combineren met andere disciplines. Dit resulteert in unieke projecten. Zo verrast VOISZ het publiek (en zichzelf) iedere keer opnieuw.
Hun motto: “ Alles kan en mag, zolang muzikaliteit en creativiteit de vrije loop krijgen, terwijl we ook de kwaliteit hoog in het vaandel houden.” Zo gebruiken zij onder andere 'vocal painting', een manier van dirigeren die heel duidelijk is voor iedereen en waardoor het publiek ook makkelijk mee kan doen!
Aanmelden
Dit lunchpauzeconcert vindt plaats op zaterdag 11 juni van 12.30 tot 13.30 uur. Een ticket kost €5 en is te koop via www.bibliotheekveenendaal.nl of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.