Buitenspeurtocht en Online Bob Popcorn Party

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – Van 10 t/m 16 mei is de stemweek van de Kinderjury. Om dit te vieren kan je meedoen aan de buitenspeurtocht ‘Raad het boek’ rondom De Cultuurfabriek én kan je digitaal feestvieren met de Online Bob Popcorn Party met schrijfster Maranke Rinck.

Buitenspeurtocht ‘Raad het boek’

Kijk tussen 8 mei en 16 mei eens goed naar de ramen van De Cultuurfabriek. Kan jij alle Kinderjury-boeken raden en vind je zo het verborgen woord? Dan maak je kans op een leuke prijs! Voor kinderen van6 t/m 12 jaar.

Online: Bob Popcorn Party met Maranke Rinck

Op zaterdagmiddag 15 mei houdt de Bibliotheek samen met kinderboekenschrijfster Maranke Rinck een Online Bob Popcorn Party! De schrijfster van Bob Popcorn zal voorlezen, allerlei leuke dingen laten zien en vragen beantwoorden. Ze leert de feestgangers ook hoe ze Bob zelf kunnen tekenen. Van tevoren krijg je een knutselsjabloon gestuurd via e-mail zodat je je eigen popcorn beker kan maken voor de Bob Popcorn Party!

Dit online feestje is speciaal voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Kaartjes kosten €2 en zijn te koop via www.bibliotheekveenendaal.nl

Stemweek van de Kinderjury

Welk boek uit 2020 vind jij het beste? Doe mee met de Kinderjury en laat het heel Nederland weten! Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete boek uit 2020 tijdens de stemweek van 10 t/m 16 mei. Veel stemplezier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen