Lampegiet innoveert met livestreaming

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – Theater De Lampegiet innoveert met livestreaming. Zo wordt Koningsdag in Veenendaal gestreamd door het team van Theater Lampegiet.

“Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. De feestvreugde bij een festival. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als we jullie straks weer mogen ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit! Ondertussen zitten we niet stil. De programmering voor volgend seizoen wordt geboekt, audities gehouden en er wordt volop gerepeteerd”, zegt een woordvoerder.

De samenwerking binnen de sector zou sterker zijn dan ooit. Er staan landelijke en regionale gezamenlijke activiteiten op stapel. Op de website en sociale media van de campagne Theater. Mooier dan ooit. kan iedereen alvast een kijkje nemen, waarbij ook prijzen te winnen zijn. Voorpret voor de volgende (live) theateravond! In juni laat Lampegiet weten wat ze bij de start van volgend seizoen vanaf september voor moois in petto heeft.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen