Webinar ‘Duurzaam opwekken energie’ vanavond!

Foto: Gemeente Veenendaal

VEENENDAAL – Wind en veel zonne-energie in Regio Foodvalley: waar gaat dat gebeuren? Wanneer? Wie profiteert daarvan? Kom naar het webinar over duurzaam opwekken van energie in onze regio. Donderdag 22 april 19.00-21.00 uur. Meld je aan via [email protected]. U ontvangt dan informatie zodat u mee kunt doen. U kunt het webinar volgen via uw computer, tablet of smartphone.

Regio Foodvalley wil in 2050 energieneutraal zijn: evenveel energie opwekken als gebruiken. Daarom gaan we meer duurzame energie opwekken. Tot 2030 kan dat vooral met zonne- en windenergie. Ook zoeken we naar warmtebronnen om onze huizen en gebouwen te verwarmen. Hoe en waar dat in de regio zou kunnen staat in een regioplan: de Regionale Energiestrategie Regio Foodvalley.
Als er mogelijk een zonneproject of windmolen komt in de omgeving van uw woning of werkplek, dan roept dat natuurlijk vragen op zoals: “Waar gaat dat gebeuren? Wanneer? Welke gevolgen heeft dat voor mij? Ga ik er hinder van ondervinden? Wie gaat ervan profiteren?”.

Wilt u hier meer over weten, kom dan naar het webinar. “We leggen graag uit wat er in het regioplan staat en beantwoorden zoveel mogelijk vragen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen