Nacht afsluiting Rondweg-Oost tussen Clausplein en Lorentzstraat

Foto: Gemeente Veenendaal

VEENENDAAL – De Rondweg-Oost is in de avond en nacht van maandag 19 en dinsdag 20 april is de Rondweg-oost tussen de Prins Clauslaan en de Lorentzstraat afgesloten tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Dit geldt voor het verkeer dat in beide richtingen rijdt.

In de avonden en nachten van 19 en 20 april voert aannemer Growepa werkzaamheden uit op de Rondweg-Oost (N233) in Veenendaal, in opdracht van de provincie Utrecht. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Prins Clauslaan en de Buurtlaan Oost, ter hoogte van de Esso tankstations. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.bord doorgaand verkeer gestremd

De werkzaamheden betreffen het verlengen van de betonnen scheidingsband in het midden van de weg om te voorkomen dat auto’s ongewenst en onveilig oversteken of keren.

Afsluiting en bereikbaarheid

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de avonden/nachten van maandag 19 en dinsdag 20 april, tussen 20:00 uur ’s avonds en 05:00 uur de volgende ochtend. Gedurende deze avonden/nachten is de Rondweg-Oost afgesloten tussen de Prins Clauslaan en de Buurtlaan Oost. Het verkeer vanuit Rhenen en vanaf de A12 wordt omgeleid via de Rondweg-West en er zijn verkeersregelaars aanwezig. Overdag is de weg gewoon open. Bij calamiteiten krijgen de nood- en hulpdiensten altijd een snelle doorgang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen