Veens Cultureel Winterfeest online

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – Mis jij festivals ook zo? Bij Theater Lampegiet kijken we met weemoed terug naar het heerlijke WINTERMAGIX festijn van vorig jaar rond deze tijd. Dit jaar is alles anders. Maar natuurlijk komen we ook nu met een winterse culturele injectie! Op 19 december verzorgen de culturele partijen in Veenendaal een online livestream om alle inwoners te trakteren op dans, theater, kinderactiviteiten, cabaret en muziek.

Het Veens Cultureel Winterfeest vindt plaats van 14:00 uur ’s middags tot middernacht. Kijkers worden geïnspireerd om met comfortabele kleren aan en een versnapering achter hun scherm plaats te nemen. Het programma is breed en goed vanuit huis mee te doen. Dansen, een muziekinstrument knutselen en luisteren naar een spannend verhaal. Of even de deur uit voor de kerstballenjacht of gedichtenwandeling. Zo brengen we heel Veenendaal, van jong tot oud, in de kerststemming.

Het theater tovert enkele decembervoorstellingen die door de Coronamaatregelen niet plaats konden vinden om tot onderdelen voor dit warme winterfeest. Zo is hét kerstconcert van Joke de Kruijf en zijn de stand up comedians van ‘Veenendaal Lacht’ via een livesteam door jou te bewonderen. De pubquiz en DJ sessie vinden LIVE plaats vanuit de foyer van ons theater. Je kunt op elk gewenst moment inschakelen bij jouw favoriete programmaonderdeel. En, niet geheel onbelangrijk, het digitale Veens Cultureel Winterfeest is gratis!

Programma
14:00 uur – Dans mee! Kerstdansje in je woonkamer
14:30 uur –  Kerstliedje spelen op je eigen instrument
15:00 uur – Kerstballenjacht & Gedichtenroute
15:30 uur – Grappig kerstverhaal van Jacques Vriens
16:00 uur – Knutsel je eigen kerstlichtje
17:00 uur – Pubquiz
18:15 uur – Veenendaal on stage met Veense artiesten
18:45 uur – LAY DownTown
19:30 uur – Caecilia
20:00 uur – Joke de Kruijf: The Voice of Christmas
21:15 uur – DJ Huiskamer sessie
22:00 uur – Veenendaal Lacht: Late Night Comedy
22:45 uur – DJ Huiskamer sessie

De link naar de livestream vind je binnenkort hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen