Lampegiet verlengt sluiting tot en met 11 november

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – Door de verlenging van de gedeeltelijke lockdown om coronabesmettingen terug te dringen, zijn alle voorstellingen in Theater Lampegiet tot en met 11 november 2020 geannuleerd. Op 14 oktober werd al een sluiting tot 1 november aangekondigd. Na het persmoment van de overheid op 27 oktober, dat in de plaats kwam van een evaluatie over de huidige en eventuele nieuwe maatregelen, is Theater Lampegiet helaas genoodzaakt om de actuele sluiting te verlengen.

Formeel is het op dit moment nog mogelijk om met maximaal dertig personen in de theaterzaal bijeen te komen. De organisatie van Theater Lampegiet steunt echter het overheidsbeleid om het aantal contactmomenten en reisbewegingen van theaterbezoekers, -bespelers en -medewerkers zoveel mogelijk te beperken.

De hoop blijft gevestigd op een goede werking van de maatregelen die de COVID-19 besmettingen tegen gaan. Wanneer het publiek weer in grotere getale live voorstellingen kan bijwonen, wordt de programmering weer opgestart.

Er wordt bezien of er in samenwerking met Veense culturele organisaties in de komende periode digitale activiteiten kunnen worden ontplooid. Op dit moment staan er al live registraties op de website van Theater Lampegiet. Deze Theater-Thuis-Tips zijn gratis te bekijken via lampegiet.nl/theaterthuis.

Reacties