“Een betrouwbare vakman via Praesy.be”

Foto: Praesy

Er zijn ontzettend veel reportages geweest over malafide bedrijven die torenhoge bedragen vragen voor simpele klusjes – zoals slotenmakers, loodgieters en ongediertebestrijders. Praesy bundelt de krachten van vakmannen in Belgie en komt met een betrouwbaar alternatief!

Praesy.be – Betrouwbare vakman inhuren

U heeft vast enorm veel reportages bij opgelicht en andere programma’s gezien waarbij mensen een vakman inhuren voor eenvoudige klusjes, maar dat hier honderden en soms zelfs duizenden euro’s voor worden gevraagd. Malafide bedrijven zijn steeds meer aanwezig, ook in Belgie. Door de komst van Praesy kan iedereen nu een slotenmaker, ontstoppingsdienst en andere betrouwbare vakmannen inhuren en dat tegen een normaal tarief.

Door samen te werken met betrouwbare specialisten is Praesy vertegenwoordigd in vrijwel elke regio en kan er eenvoudig een vakman worden ingehuurd. Praesy zorgt er dus voor dat u altijd wordt gelinkt aan een specialist die zijn afspraken nakomt en daarnaast ook nog eens een normaal tarief vraagt voor de werken die uitgevoerd moeten worden.

Waarom een specialist via Praesy de juiste keuze is

We hoeven je vast niet te vertellen dat een vakman inhuren vandaag de dag niet simpel is, voornamelijk wanneer het gaat om spoed situaties. Hoge prijzen, afspraken die niet worden nagekomen en kwaliteit wordt niet meer gegarandeerd. Dat is ook precies waarom Praesy de specialisten en de consument samen brengt en ervoor probeert te zorgen dat hier een juiste match wordt gemaakt. Zo kan je altijd beschikken over een specialist in de buurt.

Er worden geen onnodige kosten doorberekend zoals transportkosten, want er is altijd iemand bij u in de buurt die u kan helpen. Wilt u dus een betrouwbare vakman inhuren en wil je niet meer afhankelijk zijn van malafide bedrijven in Google? Neem dan direct contact op met Praesy om een betrouwbare vakman toegewezen te krijgen. Vandaag bellen = vandaag een oplossing!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen