Nieuw seizoen Lampegiet voor de deur

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – “Gelukkig is het bijna weer zover. De start van het nieuwe seizoen in je eigen Theater Lampegiet. Het nieuwe programma is rond! In de komende weken bereiden we achter de schermen de verkoop voor en vanaf 1 september kun je het volledige programma bewonderen op lampegiet.nl en daar gelijk je bestelling plaatsen”, aldus een woordvoerder van het theater.


Theaterprogramma deel I

Per 1 september start de kaartverkoop van het programma van september tot en met december 2020. Deel II wordt in december bekend gemaakt voor de periode januari tot en met juni 2021. Door de COVID-19 maatregelen en in het bijzonder de 1,5 meter afstand, zijn er minder plaatsen per voorstelling beschikbaar. Daarom worden in sommige gevallen twee voorstellingen op één avond gespeeld.

Het wordt een bijzonder seizoen. De kalender bevat heel veel nieuwe voorstellingen en ook een aantal verplaatste voorstellingen waarvoor je mogelijk al kaarten in je bezit hebt. Per verplaatste of geannuleerde voorstelling ontvang je daarover een e-mail met de opties. Het overzicht van verplaatste en geannuleerde voorstellingen staat steeds actueel op de website van Lampegiet.


Eerder bestellen?

De Vrienden van Theater Lampegiet hebben een streepje voor! Zo kun je met dit lidmaatschap á € 15,- gebruik maken van diverse voordelen en privileges. Vrienden hebben bijvoorbeeld de eerste keus bij de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Je kunt je nog tot en met 16 augustus aanmelden als Vriend om gebruik te maken van de exclusieve voorverkoopweek vanaf 24 augustus 2020. Aanmelden kan door een e-mail met je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres te sturen naar [email protected] onder vermelding van Vriend 20/21.

Ben je al Vriend geworden voor het seizoen 2020/2021? Dan ontvang je binnenkort een betaalverzoek voor het Vrienden lidmaatschap en is aanmelden nu niet opnieuw nodig.

Alle data op een rij:

Zondag 23 augustus v.a. 19:00 uur Alleen voor Vrienden: Programma deel I online
Maandag 24 augustus v.a. 10:00 uur Alleen voor Vrienden: Start verkoop deel I online
Dinsdag 1 september v.a. 10:00 uur Start kaartverkoop voor iedereen
Eind december 2020 Programma deel II voor januari-juni 2021 online


Geen Theatergids en Kick-Off

De verkoop zal voornamelijk online plaatsvinden. Nu het seizoen uit twee delen bestaat, komt er helaas géén theatergids. Wel komt er een digitale inspiratiegids op lampegiet.nl en een kalender die via de krant Rijnpost op 2 september en op de diverse bekende distributiepunten verspreid wordt. Uiteraard is deze ook bij de theaterkassa af te halen. De theaterkassa is weer open vanaf 17 augustus a.s. Op verzoek is via de kassa ook een papieren bestelformulier te verkrijgen.

Ook zal er geen Kick-Off met voorproefjes zijn, zoals je normaliter in mei gewend bent. “Wél kunnen we je melden, dat het een bijzonder mooi seizoen wordt met héél veel muziek, cabaret en familievoorstellingen. Zoals Jandino, Guido Weijers, Stefano Keijzers, Arjan Kleton, Iris Hond, Tim Akkerman, Peppa Pig en Juf Roos. En met bekende acteurs als Pierre Bokma, Peter Blok, Bram van der Vlugt, Susan Visser en Eric Corton. Verder een prachtige dansvoorstelling van het Ballet van Tatarstan, musicals, muziektheater en kleinkunst.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen