Lampegiet wil ‘vriendschap’ met Veenendalers

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – Lampegiet biedt nu de mogelijkheid om ‘vriend’ te worden van dit theater. “Hou je écht van theater? Neem dan een ‘Vrienden van Theater Lampegiet’-lidmaatschap en profiteer van diverse exclusieve voordelen. Vrienden hebben namelijk een streepje voor”, zegt een woordvoerder.

De voordelen van de vriendschap zijn:

  • Je hebt voorrang bij de start van de kaartverkoop. Vrienden hebben als eerste toegang om kaarten te bestellen. De reguliere verkoop voor komend seizoen start op dinsdag 1 september, maar voor geregistreerde Vrienden al op dinsdag 24 augustus!
  • De beste kans op tickets voor populaire voorstellingen. Juist nu er minder stoelen in de zaal beschikbaar zijn i.v.m. de 1,5 meter, maak je als Vriend meer kans om erbij te zijn.
  • Door je voorrang heb je de eerste keuze voor de beste rij in de zaal.
  • Tijdens het seizoen worden Vrienden verrast met extra’s, zoals voorrang bij bijgeboekte voorstellingen.

“Juist in deze tijd is je bijdrage van groot belang voor het behoud van cultuur in de regio. Je steunt met jouw bijdrage het Lampegiet Fonds, dat het mogelijk maakt om grote voorstellingen, extra culturele evenementen en festivals te organiseren.”

Het Vriendenlidmaatschap kost € 15,- per seizoen. Als je nu lid wordt profiteer je tot en met april 2021 van de Vrienden voordelen. Daarna kun je je lidmaatschap verlengen. Word nu ‘Vriend van Theater Lampegiet’ door een mail te sturen naar [email protected] met daarin je NAW-gegevens.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen