112

Pogingen woninginbraak, vernieling auto en diefstal auto

Foto: Politie Veenendaal

VEENENDAAL – Dinsdag 4 februari is er tussen, 17:00 uur en 20:00 uur gepoogd in te breken in een hoekwoning gelegen aan de Jan Campertweg.
Verlichting binnen aan: ja.

Tussen woensdag 5 februari, omstreeks 19:15 uur en vrijdag 7 februari, omstreeks 20:50 uur heeft er een poging woninginbraak plaats gevonden in een hoekwoning gelegen aan De Deel. Dit is de enige woning waar de dader(s)daadwerkelijk is/zijn binnen gekomen. Omdat er niets buit gemaakt is, valt ook dit feit juridisch onder een poging woninginbraak.
Verlichting binnen aan: nee.

Tussen donderdag 6 februari, omstreeks 17:00 uur en vrijdag 7 februari ,omstreeks 08:20 uur is aan de Donge een personenauto vernield.

Tussen donderdag 6 februari, omstreeks 23:30 uur en vrijdag 7 februari, omstreeks 08:00 uur is er vanaf het Vingergras een personenauto gestolen.De personenauto is van het merk: Toyota, type: Yaris, kleur; wit was voorzien van het kenteken: KR833H.

Tussen zaterdag 8 februari, omstreeks 19:45 uur en maandag 10 februari, omstreeks 10:15 uur is er gepoogd in te breken in een hoekwoning gelegen aan de Floralaan.
Verlichting binnen aan: nee.

Zaterdag 8 februari is er tussen 11:00 uur en 20:30 uur gepoogd in te breken in een hoekwoning gelegen aan de Frederik Hendrikstraat. Verlichting binnen aan: nee.

“Wat de reden is geweest dat het op drie locaties bij een poging is gebleven, weten wij niet. Mogelijk heeft de goede staat van het hang-en sluitwerk hier een bijdrage aan geleverd. Nogmaals ons advies: zorg voor goed hang-sluitwerk en laat bij afwezigheid op de bgg en op iedere verdieping verlichting branden. Aub niet alleen een Remi-lampje boven een zichtbare lege eet-of salontafel”, aldus de politie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen