Wijkagent Henk Heijting terug in Veenendaal

Foto: Politie Veenendaal

VEENENDAAL – Na enkele jaren met veel plezier als wijkagent in de gemeente Rhenen gewerkt te hebben is Henk Heijting terug als wijkagent in Veenendaal. “Veenendaal is voor mij als wijkagent geen onbekend terrein omdat ik er al mijn hele leven woon. Tussen januari 2011 en januari 2017 ben ik wijkagent geweest van Veenendaal-West.”

Hij is nu één van de drie wijkagenten van Veenendaal-Noord en Veenendaal-Oost. “Ik ga als wijkagent in de wijken Veenendaal-Noord en Veenendaal-Oost direct samen werken met mijn collega-wijkagenten Jos van Wingerden en Esmiralda Quint. Jos, Esmiralda en ik heben afgesproken dat ik mij m.n. ga richten op de nieuwste wijk van Veenendaal, Veenendaal-Oost. Ik ben vanaf nu voor de bewoners, scholen, verenigingen, ondernemers, wijkmanager Janneke Penterman, Patrimonium en wijkboa Eric namens de politie het eerste aanspreekpunt voor Veenendaal-Oost. Ik zie uit na een prettige samenwerking in de wijk. Uiteraard vervangen Jos, Esmiralda en ik elkaar zo goed mogelijk bij afwezigheid. Als u vragen heeft schroom dan niet om ze te stellen. Op de meeste vragen kan ook ik gewoon antwoord geven.”

Donderdag, vrijdagochtend en de weekenden van de oneven weken zijn de vaste vrije momenten van de wijkagent. “Dan probeer ik mijn diensttelefoon met rust te laten. U kunt mij bereiken via een FB-chat( politie Veenendaal), een DM via Twitter(@politieVEEN), via email: [email protected], telefonisch via 0900-8844 en dan vragen naar mij of via politie.nl. De komende weken zal ik mij, naast het door de waan van de dag veroorzaakte werk, vooral richten op het kennismaken in de wijk.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen