Nominatie Martin van Rooijen Oog voor Veenendaal-prijs

Foto: Gemeente Veenendaal

VEENENDAAL – Martin van Rooijen is gisterochtend verrast in Buurthuis De Driehoek met een nominatie voor de Oog voor Veenendaal-prijs!

Martin ondersteunt het bestuur van het buurthuis met raad en daad. Hij is vrijwilliger voor onder andere de Buitenspeeldag en Sinterklaas én heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontstaan van de werkgroep 55+ Verbindt. Martin gefeliciteerd en dank voor je inzet voor Veenendaal!

Wil jij ook iemand nomineren? Kent u bewoners en initiatieven die bijvoorbeeld activiteiten organiseren in de buurt, zwerfvuil op ruimen, actief zijn in een bewonerscommissie of bemiddelen bij overlast? Meld deze persoon of groep aan voor de Oog voor Veenendaalprijs bij uw wijkmanager.

Hoe verloopt uw voordracht?

  • Om in aanmerking te komen voor de Oog voor Veenendaal-prijs moet iemand door anderen voorgedragen worden. Bijvoorbeeld door buren of leden van een bewonerscommissie.
  • De wijkmanager bekijkt vervolgens of de genomineerde een goede kandidaat is: zet iemand zich bijvoorbeeld vaker en/of op verschillende manieren in. Het gaat dus om meer dan één keer papier prikken of een buurtfeest organiseren.
  • Is de genomineerde een goede kandidaat, dan spreekt de wijkmanager een datum af waarop hij wordt verrast met de Oog voor Veenendaal-prijs en een Twinkeling van € 100,-. De prijs is dus altijd een verrassing!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen