Wie verdient vrijwilligersprijs De Lampion?

Foto:

VEENENDAAL – De gemeente Veenendaal roept inwoners op om vrijwilligers, vrijwilligersprojecten en vrijwilligersorganisaties voor te dragen voor de vrijwilligersprijs De Lampion 2019. Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving en verdienen ieders waardering.

 

Waardering voor vrijwilligers

In Veenendaal zijn veel vrijwilligers actief. Zij zijn niet meer weg te denken uit het leven van velen.Reden genoeg om dit werk te waarderen en de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Wethouder Martijn Beek: “Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en vaak zelfs onmisbaar. Of het nu gaat om werk bij verenigingen, in de zorg of als steun en toeverlaat van een buurtgenoot, we hebben hen heel hard nodig.Vrijwilligers in Veenendaal verdienen het om in het zonnetje gezet te worden voor hun tomeloze inzet. Dat mogen wij nooit normaal vinden, maar moeten we blijvend waarderen.”

 

Voordragen tot 18 november

Een vrijwilliger, project of organisatie kan voorgedragen worden tot maandag 18 november viawww.veenendaal.nl/delampion. Een deskundige jury selecteert uit de voordrachten drie genomineerden. Deze worden vrijdag 6 december bekendgemaakt. Daarna kan er door het publiek gestemd worden op hun favoriet.De publieksuitslag telt voor de helft mee bij het bepalen van de winnaar. De jury heeft daarin ook een stem. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vinden plaats op maandag 6 januari 2020 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Veenendaal.De winnaar ontvangt een Twinkeling cadeaubon van € 250,-.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen