Tijgeractie tijdens Boekstartdag in bieb

Foto:

VEENENDAAL – Sluip, sluip, streepje, streepje. Grauw! Welk dier ben ik? Op zaterdag 1 juni is het BoekStartdag en kan je meedoen aan leuke tijgeractiviteiten! De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen deze dag een extra hartelijk welkom in de Bibliotheek. Doe samen mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. Kinderen worden gratis lid van de Bibliotheek. Jong starten met taal en voorlezen geeft kinderen een mooie voorsprong waar ze hun hele leven lang plezier van hebben. Je kan altijd langskomen in de Bieb voor extra voorleestips, tips over prentenboeken met een bepaald thema of andere vragen.

Tijgerspeurtocht

Oeps! Zeven tijgers zijn ontsnapt uit hun prentenboekje. Zij hebben zich verstopt op de jeugdafdeling. Kan jij ze allemaal vinden? Kinderen t/m 6 jaar kunnen zaterdag 1 juni én zondag 2 juni meedoen met de gratis speurtocht. Alle tijgers gevonden? Lever je formuliertje in en krijg een kleine verrassing. Veel zoekplezier!

Tijger waar ben je? 10.30 – 11.00 uur – gratis

BoekStart consulent Dagmar geeft een interactieve voorleesvoorstelling over het boekje ‘Tijger waar ben je?’ voor kinderen van 0 t/m 2 jaar. Na afloop kunnen kinderen (eventueel met de rest van het gezin) een leuke tijgerfoto maken!

Ssst! De tijger slaapt 11.15 – 11.45 uur – gratis

BoekStart coach Evelien geeft een interactieve voorleesvoorstelling over het boekje ‘Ssst! De tijger slaapt‘ voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. Na afloop kunnen kinderen (eventueel met de rest van het gezin) een leuke tijgerfoto maken!

Meer informatie vind je op www.bibliotheekveenendaal.nl/boekstartdag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen