Jongeren en Europese verkiezingen

Foto: Gemeente Veenendaal

VEENENDAAL – Wil je meer weten over de Europese Parlementsverkiezing? Kom dan op dinsdag 28 mei naar de gratis informatiebijeenkomst in De Cultuurfabriek! Deze avond is speciaal voor stemgerechtigde jongeren, maar volwassenen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

De verkiezingsbijeenkomst wordt georganiseerd door de Jongerenraad Veenendaal en ProDemos en is op dinsdagavond 28 mei, van 19:30 uur tot 21:00 uur. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wordt uitgelegd wat het Europese parlement doet en waar de aankomende verkiezing over gaat. Toegang is gratis. Wees welkom en ga voorbereid stemmen op 6 juni!

Jongerenraad Veenendaal

De Veense Jongerenraad is een groep jongeren tussen de dertien en vijfentwintig jaar die zich met veel enthousiasme inzet voor een beter Veenendaal. De Jongerenraad is een officieel adviesorgaan voor het College van Burgemeester en Wethouders van Veenendaal.

ProDemos

ProDemos is het ‘Huis voor democratie en rechtsstaat’. ProDemos legt uit wat de spelregels zijn van de democratie en de rechtsstaat. Ze laten zien wat je zelf kunt doen om invloed uit te oefenen. In de gemeente, het waterschap, de provincie, het land en Europa.

Meer informatie vind je op www.bibliotheekveenendaal.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen