Harry Sacksioni viert vijftigjarig jubileum

Foto: Fred van Soest

VEENENDAAL – Gitarist Harry Sacksioni speelt donderdag 16 mei in Theater Lampegiet. Harry viert hier zijn vijftigjarig jubileum met een nieuw solo programma én de uitkomst van zijn gelijknamige anekdoteboek Dat kunnen ze allemáál wel zeggen.

De afgelopen vijftig jaar is Harry Sacksioni ieder jaar op tournee geweest in binnen- en buitenland, bijna altijd met een unieke set nummers. Sacksioni is veel geprezen en onder andere voor het 13e jaar (!) op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Het zal dan ook niemand verbazen dat het jubileumprogramma Dat kunnen ze allemáál wel zeggen rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit Harry’s rijke muziekcatalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.

Dat kunnen ze allemáál wel zeggen verwijst naar één van de vele verhalen uit zijn boek, die vijftig jaar reizen en optreden heeft opgeleverd. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdotes waarvan er een aantal ook zeker tijdens dit jubileumprogramma voorbij zullen komen.

Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende verteltrant, maken van dit jubileum-optreden een persoonlijke gebeurtenis.

 

Meer informatie
Donderdag 16 mei 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €22,50 via www.lampegiet.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen