Nieuwe start Private Fit Veenendaal

Foto: Private Fit

VEENENDAAL – De unieke sportschool-formule aan de Eikenlaan in Veenendaal is vanaf april weer geheel in bedrijf. Er zijn drie volledige ingerichte sport-studio’s die je op elk moment van de dag voor jezelf of maximaal 3 personen kunt boeken. ‘Wij zijn trots dat deze formule weer kan starten in Veenendaal’, zegt Ellen Altena van Private Fit.

In een studio die is uitgerust met een groot digitaal scherm en allemaal sportschool materialen ben je volledig je eigen baas. Ook voor personal trainers is het geschikt om gericht met hun klanten te kunnen trainen. Je eigen baas zijn past helemaal bij 2024: flexibel, snel en voor jezelf. De formule dat zelf kunt bepalen wanneer je gaat en met wie past helemaal bij de wensen en behoeften van de afgelopen jaren. Veel mensen willen zelf baas zijn en vinden het ook fijn om ongestoord hun eigen trainingen te kunnen doen. In de studio’s van Private Fit kan je ook nog eens muziek streamen naar een groot scherm of een instructie-film voor een oefening.

Het is natuurlijk wel van belang dat je dit kunt doen zonder veel gedoe. Dat lukt zeker bij Private Fit, omdat je alles met een druk op de knop en snel kunt regelen. Een studio boeken, betalen en de toegangscode ontvangen regel je binnen 1 minuut. Zelf fit worden, samen met vrienden of met een personal trainer De 3 sportstudio’s die volledig zijn ingericht voor een full body fitness zijn beschikbaar voor in totaal 3 personen per studio. Daardoor is het mogelijk om een vriend of vriendin mee te nemen, maar ook voor personal trainers is het geschikt. ‘Steeds meer mensen vinden het fijn om onder begeleiding van een personal trainer te sporten. Vaak is het best lastig om een geschikte ruimte te bieden. Private Fit biedt die ruimte op elk moment van de dag’, aldus Altena.

Persoonlijke rondleiding en korting voor starters

Mensen die nieuwsgierig zijn en het een keer willen proberen kunnen op de website van Private Fit (www.privatefit.nl) een rondleiding boeken in het gebouw naast de voormalige Sola Fide kerk aan de Eikenlaan. Je kunt dan een kijkje nemen in de 3 studio’s, zien hoe de andere faciliteiten zijn, zoals een rust- en doucheruimte en horen wat je moet doen in het geval van een calamiteit. Voor de mensen die starten bij Private Fit is er ook een korting vanwege de nieuwe start! Iedereen in Veenendaal is van harte welkom, zegt Ellen Altena van Private Fit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen