Internetsensatie ‘Joardy Film’ komt tot leven in theater

Foto: Bram Willems

VEENENDAAL – Jim Deddes en Jan Hulst zijn vrijdag 3 mei met hun typetjes uit De Joardy Show in Theater Lampegiet. Hulst regisseert, Deddes acteert. In deze sketchvolle theatershow brengen ze het volledige JOARDY-universum, bekend van YouTube, tot leven.

Acteur Jim Deddes en regisseur Jan Hulst vormen samen het brein achter het JOARDY universum. Met hun sketches op het YouTube-kanaal JOARDY FILM hebben ze door de jaren heen trouwe fans opgebouwd. Nu staan de personages uit deze video’s voor het eerst in het theater. Hulst omschrijft De Joardy Show als een perfecte YouTube avond, maar dan live in het theater. De sketches volgen elkaar, zonder rode draad, op zoals bij het scrollen door social mediavideo’s.

De Joardy Show is een energieke live ervaring die de iconische typetjes van Jim Deddes tot leven brengt. Een avond vol onverwachte wendingen, scherpe humor en improvisatie. Met de hits van Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (bekend van o.a. GTST en Costa!).

Meer informatie
Vrijdag 3 mei 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €23,50 via www.lampegiet.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen