Folkband Rapalje viert dertigjarig jubileum

Foto: De Lampegiet

VEENENDAAL – Als de meest bekende folkband van Nederland heeft Rapalje ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en, gehuld in kilts, talloze avonturen beleefd. Op zaterdag 20 april komt de band naar Theater Lampegiet om hun dertigjarig bestaan te vieren.

David, William en Macéal en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een authentiek

folk feestje moeten bouwen en de muzikale harten van hun publiek moeten veroveren. Of de luisteraar nu wordt meegesleept door hun opzwepende deuntjes, geïntrigeerd raakt door hun historische flair of gewoon op zoek is naar een onvergetelijke live-ervaring… Rapalje voldoet aan al die eisen. Ze zijn de vlaggendragers van de folk- en Keltische muziek en hun muzikale reis is nog lang niet voorbij.

De voorstelling Breaking Borders is niet compleet zonder de spectaculaire Ierse dans van de zusjes Rosalie en Madelief Wagenaar. Met hun snelle voetenwerk, prachtige choreografieën en sierlijke bewegingen zijn ze regelmatig op tv en doen ze de liefhebbers van groepen als Riverdance versteld staan.

Naar eigen zeggen voelt een avondje Rapalje alsof er een bom vol energie is gebarsten, die gepaard gaat met veel humor en georganiseerde chaos. Rapalje Celtic Folk Music brengt tijdens Breaking Borders bekende hits, afgewisseld met nieuwe nummers en zelfgeschreven liederen vol persoonlijke verhalen.

Meer informatie
Zaterdag 20 april 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €23,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen