De 3JS samen met strijkkwartet Red Limo

Foto: H.P. van Velthoven

VEENENDAAL – De 3JS komen vrijdag 5 april met een zeer bijzonder gezelschap naar Theater Lampegiet. De band uit Volendam slaat de handen ineen met het Red Limo Quartet. Voor deze tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken.

Het Red Limo Quartet is een strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Dit viertal is in de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma Matthijs Draait Door en ze toerden de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam, tijdens zijn solo-tournee. Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt in voorgaande jaren. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de band leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen van het kwartet.

Tijdens hun gezamenlijke voorstelling duiken ze in het rijke repertoire van Nederlandse topartiesten. Naast de prachtige liedjes van de 3JS zelf spelen ze nummers van onder andere Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Herman van Veen en Bløf voorbij. Afwisselend komen ook nog een aantal andere, zeer verrassende, covers voorbij.

Meer informatie
Vrijdag 5 april 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €35,50 via www.lampegiet.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen