Arjan Kleton brengt kroeg naar Theater Lampegiet

Foto: Jaap Reedijk

VEENENDAAL – Arjan Kleton komt woensdag 3 april terug naar zijn geboortestad om te laten zien wat hij allemaal kan. De cabaretier, die ook in Veenendaal naar school ging, staat in Theater Lampegiet met zijn voorstelling Sluitingstijd. Een cabaretshow die volledig draait om wat er gebeurt wanneer de sluitingstijd van de kroeg nadert.

Sluitingstijd gaat over de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, dat laatste biertje willen bestellen. Vlak voor sluitingstijd van de kroeg willen enthousiaste stappers toch nog ‘even’ dat ellenlange verhaal afmaken of juist de dansvloer opgaan nadat ze de hele nacht op de achtergrond hebben gestaan.

Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier zijn publiek wil bieden. Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het toneel serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen. Na afloop van de voorstelling klimt hij achter de bar in de foyer om te doen wat hij het beste kan: cocktails maken.

Meer informatie
Woensdag 3 april 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €21,00 via www.lampegiet.nl .

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen