Story of the Cats

Foto:

VEENENDAAL – Op woensdagavond 27 maart staat Story of the Cats in Theater Lampegiet. Dit theaterseizoen vieren de frontmannen van de originele band, Piet Veerman en Arnold Mühren, hun 80ste verjaardag. De muzikanten van Story of the Cats vinden dat genoeg reden om een ode te brengen aan de grondleggers van de palingsound.

De legendarische Volendamse popgroep The Cats was jarenlang één van de meest succesvolle bands van Nederland. Met hun kenmerkende Volendamse ‘palingsound’ wisten The Cats de harten te veroveren van miljoenen fans in binnen- en buitenland.

In de voorstelling The Story of the Cats speelt een band van zeer bekwame en enthousiaste muzikanten alle hits en verborgen pareltjes van The Cats. Niet eerder vertoonde beelden van de originele band worden afgespeeld en het publiek krijgt de verhalen achter de muziek te horen. Speciaal opgenomen filmmateriaal laat zien hoe andere Volendamse artiesten naar The Cats kijken en het publiek kan meezingen met populaire songs als Lea, Where Have I Been Wrong en Marian.

Meer informatie
woensdag 27 maart 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €29,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen