Kinderheld Juf Roos gaat op avontuur

Foto:

VEENENDAAL – Op zaterdagmiddag 30 maart staat Nederlands meest populaire Juf in Theater Lampegiet. Een partijtje voor Gijs is een muzikale reis die Juf Roos en haar buurjongen Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd.

Veel kinderen kennen Juf Roos van haar populaire TV-programma, wat een flink Hollands tintje heeft. Juf Roos en buurjongen Gijs leven in een fantasiewereld waar liedjes tot leven komen en waar verkleden het leukste is wat bestaat.

Nederlands meest populaire juf beleeft op zaterdag 30 maart een nieuw avontuur samen met Gijs en ze belanden in lastige situaties. Met de hulp van de kinderen in de zaal weten ze deze uitdagingen te overwinnen en het tot een succesvol einde te brengen.

Een partijtje voor Gijs is een leerzame en interactieve voorstelling. De kinderen verzinnen, roepen en doen mee. Het is een reis vol vrolijkheid, leerzame momenten en veel meezingliedjes.

Meer informatie
Zaterdag 30 maart 2024 in Theater Lampegiet I leeftijd 2+| De voorstelling begint om 14:00 uur & 16:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €22,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen