Twee teams CLV door bij zaalvoetbal Olympic Moves

Foto:

VEENENDAAL – De jongens uit klas 3 en 4 en de meiden uit de klassen 1 en 2 van het CLV zijn doorgedrongen tot de halve finales van de Olympic Moves zaalvoetbalcompetitie. De andere twee groepstickets gingen naar teams van de Meerwaarde. Het schoolteamticket was voor het Meridiaan College het Hooge Landt.

In de sporthallen West en De Vallei organiseerden Het Perron en Sportservice Veenendaal een voorronde van de Olympic Moves zaalvoetbalcompetitie. Olympic Moves is de grootste sportcompetitie voor leerlingen van middelbare scholen. Uit Veenendaal deden teams mee van het CLV, het Perron en het Rembrandt College.

CLV sterkste bij jongens 3-4

Bij de jongens uit de klassen 3 en 4 was het CLV-team de sterkste, mede dankzij een overwinning op de naaste concurrent, Het Element. Beide ploegen verzamelden twaalf punten, maar dankzij de 2-1 voor het CLV in het onderlinge duel mag de Veenendaalse ploeg naar de halve finale. In deze poule werd het Perron derde, het Rembrandt College vierde.

Bij de jongens uit de klassen 1 en 2 won Meerwaarde de poule, voor CLV (2), Rembrandt College (3) en het Perron (6).

Poulewinnaar

Bij de meisjes uit de klassen 1 en 2 werd CLV eerste, voor het Perron (2) en het Rembrandt College (3). CLV en het Perron speelden het onderlinge duel gelijk (1-1), maar door een beter doelsaldo werd CLV de poulewinnaar.

Ook bij de meisjes uit de klassen 3 en 4 was het doelsaldo beslissend, nadat de nummers een en twee met 0-0 gelijk hadden gespeeld. Het doelsaldo van de Meerwaarde was beter dan dat van het CLV, waardoor de Meerwaarde naar de halve finale gaat. In deze poule werd het Rembrandt College derde.

De voorrondewedstrijden van Olympic Moves werden in Veenendaal geleid door scheidsrechters, die ook actief zijn in de lokale bedrijvencompetitie. Ruben Bargeman, Gert van den Berg, Charly van den Bovenkamp en Chris Schoonderbeek hanteerden met goed gevoel de scheidsrechtersfluit.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen