Cabaretier Merijn Scholten met solovoorstelling

Foto: Lampegiet

VEENENDAAL – Muzikaal, snel en heel erg grappig. Op zaterdag 2 maart staat Merijn Scholten met zijn eerste solovoorstelling in Theater Lampegiet. Solo? Dat wil zeggen, hij laat het publiek kennis maken met de humor van hem en zijn alter-ego’s. Die personages helpen hem, omdat hij zichzelf niet zo graag hoort praten.

De satirische filmpjes van Merijn Scholten gingen afgelopen jaar regelmatig viral. Cabaretier Micha Wertheim noemde hem derhalve ‘de grappigste man op Instagram’. Zelf zegt hij: “Het gaat mij niet om het applaus, maar om het feit dat ik mijn verhalen en grappen met mensen live in een zaal kan delen. In het theater staan is een meer diepgaande ervaring dan iets maken waar mensen op hun telefoon naar kijken.” TEAM SOLO is comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.

Merijn Scholten maakte eerder deel uit van het duo De Partizanen, dat de jury- en publieksprijs won op het Leids Cabaretfestival en de Neerlands Hoop prijs ontving voor beste debuutprogramma. Voor hun laatste voorstelling, het met 5 sterren bekroonde Het Leven an Sich, schreef Scholten de tekst en muziek.

Meer informatie
Zaterdag 2 maart 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €22,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen