FADOpelos2 brengt Portugees levenslied

Foto:

VEENENDAAL – Op 16 februari staat het Portugese levenslied centraal in Spectrum. Het duo FADOpelos2 komt dan naar Veenendaal met de muzikale voorstelling Viver e Viver.

Hun deelname aan SBS6 TV-hit ‘We Want More’ in 2020 ontroerde menig muziekliefhebber en na het winnen van de show hebben ze het publiek veroverd met twee succesvolle theatertours en meerdere EP’s.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door Theater Lampegiet in samenwerking met De Muzen en vindt plaats in de intieme zaal van Spectrum aan het Kees Stipplein, naast de Cultuurfabriek. Tijdens de start van het culturele seizoen, bij UITdagend Veenendaal op 9 september, trad FADOpelos2 ook al op met een voorproefje en dat bracht menig bezoeker in vakantiesfeer.

Iris Feijen’s hartstochtelijke zang en Tiago Lageira’s prachtige gitaarspel nemen het publiek mee naar de straten van Lissabon en laten de aanwezigen wegdromen. Het belooft een betoverende, hartverwarmende avond te worden vanwege de aanstekelijke emoties en passie van dit duo.

Meer informatie
Vrijdag 16 februari 2024 in Spectrum Veenendaal I De voorstelling begint om 20:15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen