Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en ‘De naakte waarheid’

Foto:

VEENENDAAL – Op 8 februari komt Cesar Zuiderwijk, bekend als de drummer van Golden Earring, naar Theater Lampegiet met zijn solovoorstelling De Naakte Waarheid.

Na 50 jaar Golden Earring, met wereldhits als Radar Love, Twilight Zone en When the lady Smiles en tours over de hele wereld, komt Cesar Zuiderwijk nu met een eigen theatervoorstelling.

Over als zijn belevenissen zijn er genoeg verhalen te vertellen. Over zijn ervaringen met Golden Earring en ook over zijn nieuwe band Sloper. Natuurlijk speelt Cesar ook drumpartijen en solo’s.

Van zijn allereerste drumstel van augurkenblikken tot het meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets, het staat allemaal op het toneel van Theater Lampegiet. Met de onmiskenbare drumhumor is De Naakte Waarheid een programma voor jong en oud. De avond wordt gecompleteerd door een meet en greet en signeren na afloop.

Meer informatie
Donderdag 8 februari 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €23,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen