Gloednieuwe voorstelling van Rundfunk

Foto: Mark Engelen

VEENENDAAL – Het succesvolle komedie duo Rundfunk is op 3 februari terug in Theater Lampegiet met de nieuwe voorstelling Schau. Deze derde theatervoorstelling belooft nog grootster en scherper te worden dan de vorige twee.

Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout scoorden in 2015 een grote tv-hit met Rundfunk, een serie vol absurdisme en politiek incorrecte humor. In 2019 volgde de speelfilm Rundfunk Jachtenwachter. Afgelopen jaar volgde een nieuwe komedieserie: ‘Rundfunk: Duco en Roy’. Daarnaast ging Rundfunk het theater in. Hun shows Wachtstumsschmerzen en Todesangstschrei ontvingen veel lof. Nu komt het duo met de voorstelling Schau.

Wat voor show wordt het volgens de heren van Rundfunk? “Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!”

Meer informatie
Zaterdag 3 februari 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €26,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen