Actrice, danseres en zangeres Milène van der Smissen als Dolly Parton

Foto: JeanPaul Karting

VEENENDAAL – Milène van der Smissen is naar eigen zeggen de allergrootste Dolly Parton fan. Tijdens haar voorstelling Voor mijn part Dolly op 26 januari komt het publiek dan ook alles te weten over haar idool. Daarnaast zal ze arrangementen van bekende songs als Jolene en 9 to 5 zingen.

Multitalent Milène van der Smissen gaat tijdens Voor mijn part Dolly in gesprek met de wereldster. Tijdens dit gesprek neemt ze het publiek mee op reis langs onder meer foute mannen en sterke vrouwen, omlijst door de tijdloze (country) muziek. De muziek van Dolly Parton heeft voor Milène onbeschrijfelijke waarde, ze hoopt het publiek tijdens haar voorstelling een spoedcursus Dolly te geven. Het muziek-icoon blaast 78 kaarsjes uit en is nog steeds immens populair.

Zelf zegt Milène: ‘De muziek van Dolly weet me tot tranen toe te roeren en laat me springen en dansen van vreugde. Ik ben gefascineerd door de manier waarop Dolly zich als artiest en mens profileert. Bovenal ben ik totaal ondersteboven van haar rake teksten, meeslepende verhalen en aanstekelijke melodieën.’

Deze voorstelling is georganiseerd door Theater Lampegiet in samenwerking met De Muzen en vindt plaats in de intieme zaal van Spectrum aan het Kees Stipplein in Veenendaal.

Meer informatie
Donderdag 26 januari 2024 in Spectrum, Kees Stipplein 72 te Veenendaal I De voorstelling begint om 20:15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen