Cabaret talent Thjum Arts biedt ‘Tijdloos genot’

Foto: Lieke Bielderman

VEENENDAAL – In Tijdloos genot speelt Thjum Arts vol enthousiasme een antiheld. Tijdens deze cabaret voorstelling zal Thjum het pad van de understatement bewandelen. Met droogkomische grappen gaat hij op 26 januari zijn best doen om het publiek tijdloos genot te bieden.

Thjum Arts is een authentieke gast met doordachte humor. Hij brengt alledaagse onderwerpen aan het licht en doet dat op zijn eigen droog humoristische manier. Met doordachte grappen weet hij filosofie, sociologie en spiritualiteit te combineren in één voorstelling. Tijdloos genot biedt grappen, vaak met diepgang.

Thjum Arts besloot in 2012 mee te doen aan de talentenjacht van zijn school. Hier deed hij een poging tot het verbinden met zijn klasgenoten maar dit resulteerde tot alle verbazing in een comedy voorstelling. Sinds deze talentenjacht heeft Thjum een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo heeft de cabaretier in 2018 de jury-en publieksprijs gewonnen op het Amsterdams studenten Cabaret festival. Vervolgens won hij in 2021 de jury-en publieksprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Meer informatie
Donderdag 26 januari 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €18,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen