Lachspieren trainen bij Bazinga Comedy Night

Foto:

VEENENDAAL – Het is zaterdag 20 januari weer Bazinga Comedy Night in Theater Lampegiet. Vier professionele stand-up comedians zorgen om de beurt voor snelle grappen.

Liefhebbers van bekende comedy clubs als Toomler en Comedy Café hoeven niet meer zo ver te reizen om te genieten van een ongedwongen avond vol stand-up comedy. Bazinga Comedy Night brengt die laagdrempelige en intieme sfeer op 20 januari in Theater Lampegiet in Veenendaal. Tijdens dit terugkerende fenomeen organiseert AOT Events uit Veenendaal, dat er iedere editie vier andere comedians op het podium staan.

De foyer van Theater Lampegiet wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot comedy club. Vaak op woensdagavond, nu eens op zaterdag. Om de intieme sfeer te waarborgen, staat er een beperkt aantal stoelen met tafeltjes klaar waar het publiek onder het genot en een drankje en/of bittergarnituur kan ontspannen.

Meer informatie
Zaterdag 20 januari 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €15,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen