Cabaret voor en door n00bs

Foto: Mark Engelen

VEENENDAAL – Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen jaar een droomdebuut. In 2021 wonnen ze de Top Naeff prijs voor het meest veelbelovende talent. In hetzelfde jaar wonnen ze het Amsterdams Kleinkunstfestival en namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst. Op 17 januari komt het cabaretduo naar Theater Lampegiet met hun allereerste avondvullende voorstelling n00b speelt n00b.

n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. n00b betekent nieuweling en is een term uit het gamen. Het wordt gebruikt om aan te geven dat iemand nieuw is en nog niet alle omgangsvormen en regels kent. Het cabaretduo omarmt dat zij die newby zijn.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kan zingen en waarvan je achteroverslaat. Met een pittig randje.

Meer informatie
Woensdag 17 januari 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €22,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen