Avontuurlijke Pietje Bell zet Lampegiet op stelten

Foto: Nick Franken

VEENENDAAL – De verhalen van de Pietje Bell gaan al generaties mee. Nu is er een familiemusical in het theater. In Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand wordt het publiek meegenomen in een avontuur waarin Pietje, samen met haar vrienden, de Bende van de Zwarte Hand opricht om haar vriendje Sproet te redden. De voorstelling over vriendschap zit vol met aanstekelijke liedjes en de boodschap om altijd je hart te volgen.

De verhalen van Pietje Bell worden al ruim honderd jaar verteld, in verschillende vormen, maar altijd even avontuurlijk en bijzonder. REP Entertainment zet met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand een klassiek verhaal op een frisse en moderne manier neer. Pietje wordt ditmaal bijvoorbeeld gespeeld door een meisje, waar de makers het publiek op een komische manier op wijzen tijdens de voorstelling. Pietje haalt namelijk allemaal kwa-meiden-streken uit.

Het verhaal
Wanneer een rijke zakenman besluit een arme wijk te slopen om er een mooi en groot hotel te gaan bouwen komen Pietje en haar vrienden in opstand. Ze beginnen samen de Bende van de Zwarte Hand. Om de sloop van de wijk tegen te gaan, zamelt de Bende geld in doormiddel van het organiseren van een circusvoorstelling. Maar wanneer de rijke zakenman hierachter komt, doet hij er alles aan om de bende de mond te snoeren.

De familiemusical Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand belooft een heerlijke zaterdagavond te worden. Deze feel-good musical is geschikt voor iedereen van zes jaar en ouder.

Zaterdag 6 januari 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 19:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen