Bioscoophit ‘Het Feest van Tante Rita’ nu als familiemusical

Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker
Foto:

VEENENDAAL – De makers van de bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita komen op woensdagmiddag 3 januari met een eigen theatermusical naar Theater  Lampegiet. Het Feest van Tante Rita zit vol bekende minidisco hits, een avonturistisch verhaal en aanstekelijke meedansmuziek.

Het Feest van Tante Rita (4+) neemt het publiek mee in het verhaal van Theo en Lulu die voor het eerst naar het grote dansfeest van Tante Rita gaan. Hier beleven ze een hilarisch avontuur in het magische Tjsoe Tsjoe Wa-bos. Theo en Lulu komen tijdens dit spektakel de meest bijzondere figuren tegen waarmee zij in grappige situaties terechtkomen.

Met een heleboel meedansmuziek, lachwekkende scènes en een groots decor staat de enthousiaste cast van Het Feest van Tante Rita klaar om een vrolijke familiemusical neer te zetten, die geschikt is voor iedereen van vier jaar en ouder.

Volgens de spelers mag er absoluut gedanst en gezongen worden door de jonge kijkers. Na afloop van de voorstelling vindt er in de foyer nog een Minidisco plaats, waar alle razend populaire kinderliedjes nogmaals voorbij komen.

Woensdag 3 januari 2024 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 15:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €20,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen