Dennis van Aarssen viert Kerst in ‘Sinatra-sfeer’

Foto:

VEENENDAAL – Als Dennis van Aarssen één ding zeker weet, is dat hij dé artiest wil worden waar zijn fans aan denken bij het woord “Kerst”. Al zijn grote muzikale voorbeelden hebben fantastische kersthits uitgebracht en Dennis is al goed op weg om dat zelf ook voor elkaar te boksen. Op woensdag 20 december laat hij in Theater Lampegiet zien wat een geweldige kerstshow hij samen met zijn bigband neer kan zetten met Christmas When You’re Here.

Deze Winnaar van The Voice 2019 en zelf-bestempeld “crooner” Dennis van Aarssen kan in zijn genre bijna niet aan Kerst ontkomen. Gelukkig wil hij dat ook niet. “Ik maak een beetje oude muziek net als Frank Sinatra en Michael Bublé en het hele jaar door is dat niet cool, maar met kerst luisteren we opeens allemaal naar dat soort artiesten.”

Dennis hoort terecht tussen die grote namen die de december hitlijsten domineren. Met zijn warme stem en zijn uitgebreide DvA Bigband weet hij de perfecte kerstsfeer naar Veenendaal te brengen. Met hits van zijn grote helden, kleine pareltjes en vooral ook songs van zijn eigen kerstalbum zet Dennis een avond kerstmuziek neer waar het publiek volledig in op kan gaan. De exclusieve show Christmas When You’re Here speelt slechts in negen Nederlandse theaters en Van Aarssen heeft deze tour zelfs afgetrapt in New York.

Meer informatie
Woensdag 20 december 2023 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €28,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen