Spreekuren Informatiepunt Digitale Overheid in bieb

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – Vanaf maandag 11 september kunnen bezoekers met hun vragen rondom werken met de computer, het internet en de digitale overheid terecht bij de spreekuren van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO).

Voorheen was het informatiepunt (IDO) geopend tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Nu er speciale spreekuren worden georganiseerd, zal er op dat moment iemand speciaal voor klaar zitten om vragen te beantwoorden. Op deze manier is er meer aandacht en tijd en vergroot het de privacy voor de vragen.

Spreekuren

De spreekuren zijn elke maandag tot met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur. Er zijn speciale kamers ingericht op de tweede verdieping van de Bibliotheek. Het is gratis en je kunt gewoon binnenlopen.

Hulp bij het Informatiepunt
Wil je dus iets regelen met het internet? Bij de Bibliotheek wordt met je meegedacht of wordt je doorverwezen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: omgaan met DigiD, toeslagen, gezondheidsverklaring aanvragen, gemeentelijke regelingen, hulp bij patiƫnten- portaal huisarts of ziekenhuis en nog veel meer.

Meer informatie: www.bibliotheekveenendaal.nl/IDO

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen