Grote reünie van Christelijk Lyceum Veenendaal

Foto:

VEENENDAAL – Het Christelijk Lyceum Veenendaal houdt zaterdag 7 oktober 2023 een reünie voor alle oud-leerlingen, medewerkers en oud-medewerkers van het Christelijk Lyceum Veenendaal en kan het mooie, nieuwe gebouw aan de Kerkewijk 149 worden bewonderd. Ook oud-leerlingen en oud-medewerkers van de Koningin Juliana Mavo en haar voorgangers zijn van harte uitgenodigd.

Herinneringen ophalen met oud-klasgenoten en oud-medewerkers, met uw oude klas op de foto, terug de schoolbanken in tijdens een les van een oud-docent: het is allemaal mogelijk. Bent u oud-leerling of (oud-)medewerker en wilt u deze reünie bijwonen? Voor meer informatie en de kaartverkoop kunt u terecht op www.reunieCLV.nl.

Tijdens de reünie komen leerlingen en medewerkers uit de hele geschiedenis van de school weer bij elkaar. Er is voldoende tijd om bij te kletsen en herinneringen op te halen met oud-klasgenoten. Trommel al je oud-klasgenoten op om samen een nieuwe klassenfoto te laten maken, geniet van een heerlijk buffet en zorg dat je op tijd bent voor een lesje van je favoriete oud-docent. Daarna is het tijd om uit de schoolbanken te komen en de avond af te sluiten met een dansje en een drankje op de dansvloer, want wat is nou een reünie zonder schoolfeest?

Voor vragen kunnen liefhebbers mailen via [email protected]  .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen