YouTuber Nienke Plas met 'Postnatale expressie'

13 mei 2023, 6:27 Nieuws
nienke plas liggend
VEENENDAAL - Tijdens de cabaretvoorstelling Postnatale Expressie , op woensdag 24 mei in Theater Lampegiet, vertelt influencer en presentatrice Nienke Plas over haar evolutie als vrouw.
De evolutie van een vrouw is als een roos, aldus Nienke. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.
Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij zelf kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen. Spijt van deze route? ‘Never look back’, zegt ze zelf. Met een flinke dosis zelfspot en haar herkenbare gezichtsuitdrukkingen, weet ze het publiek vast te grijpen en mee te nemen in haar eigen evolutie.
Nienke Plas is een bekende influencer. Sinds 2016 deelt zij vlogs op YouTube waarin zij haar leven aan haar ruim 300.000 volgers laat zien. Als influencer heeft zij meerdere prijzen gewonnen. Zo won zij in 2019 een prijs in de categorie ‘Beste Online Video-serie’ tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.
Meer informatie
Woensdag 24 mei 2023 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €27,50 viawww.lampegiet.nl