Muzikale ode aan legendarische band Pink Floyd

Foto: Nico Alsemgeest

VEENENDAAL – Tijdens de muziekvoorstelling Pink Floyd Past to Present Part 2, op vrijdag 12 mei in Theater Lampegiet, brengt tributeband Pink Project een muzikale ode aan de Britse band Pink Floyd.

Al 25 jaar weten de muzikanten van Pink Project het nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en poppodia. Pink Floyd Past to Present Part 2 bestrijkt het gehele oeuvre van Pink Floyd. Alle highlights komen voorbij. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. Het is de ultieme Pink Floyd trip down memory lane.

Pink Project werd al in 1994 opgericht door zanger en basgitarist Peter Chattelin. Het enige doel van de band was toen om The Wall zo goed uit te voeren als Pink Floyd zelf ook had gedaan veertien jaar daarvoor. Na meerdere grote stadionconcerten en theatertours, staat Pink Project bekend als één van de beste Pink Floyd tributebands van Nederlandse bodem.

Meer informatie
Vrijdag 12 mei 2023 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €32,50 via www.lampegiet.nl .

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen