Herbeleef het beste uit de jaren ‘70

Foto:

VEENENDAAL – The seventies zijn zaterdag 8 april even terug in Theater Lampegiet. In het theaterconcert Heroes of the 70’s brengt de Cry me a river band een sprankelende, muzikale ode aan dit decennium.

Wijde broekspijpen, economische crisis, maar vooral heel veel baanbrekende muziek. De jaren ’70 behoren tot de meest productieve en creatieve jaren uit de pophistorie. Deze periode bracht prachtige muziek en spraakmakende artiesten voort als David Bowie, Rod Stewart en Joe Cocker.

Heroes of the 70’s is een muzikale ode aan deze en vele andere iconische zangers en bands. In de avondvullende voorstelling komen de beste rocksongs van toen voorbij. Van Hotel California tot Sweet Home Alabama en van Radar Love tot Sultans of Swing. De muziek wordt aangevuld in woord en beeld met legendarische herinneringen.

Erik Hagelstein is een veelzijdige rockzanger. In 2021 was hij finalist bij The Voice Senior en had hij een succesvolle theatertour over Joe Cocker. Samen met zijn Cry me a River Band brengt hij dit nieuwe theaterconcert naar Veenendaal.

Meer informatie
Zaterdag 8 april 2023 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen