Bazinga! Stand up comedy

Foto:

VEENENDAAL – Meerdere keren per theaterseizoen wordt de foyer van Theater Lampegiet omgetoverd tot een echte comedy club. Voor een avond in clubs als Toomler, Comedy Café en Boom Chicago hoeft het publiek niet verder meer te reizen dan Veenendaal. De eerstvolgende comedy avond, met vier professionele stand-up comedians, vindt plaats op donderdag 9 februari.

Vergeet bankhangen, Netflixen en matige komedieseries bingen en binge vier professionele comedians achter elkaar in Theater Lampegiet. Gewapend met een microfoon, vuren de cabaretiers in razend tempo grappen af op het publiek. Ze weten als geen ander hoe ze je op de lachspieren kunnen werken.

Iedere editie van Bazinga Comedy Night is anders en brengt andere comedians, uit binnen- en buitenland, met zich mee. Het publiek waant zich op zo’n avond voor even in een echte comedyclub. Om de exclusieve, intieme sfeer te verkrijgen, is er slechts een beperkt aantal tickets te koop.

Meer informatie
Donderdag 9 februari 2023 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €13,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen