Opvliegers: Girls on Fire

Foto: Willem van Walderveen

VEENENDAAL – Opvliegers: Girls on Fire komt zaterdag 11 februari naar Theater Lampegiet. Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman zorgen met dit feel-good concert voor een lekkere afwisseling tussen persoonlijke verhalen en hits die elke vrouw kan meezingen.

Hoe lang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? De drie dames geven zich in de voorstelling helemaal bloot. De verhalen die ze vertellen zijn voor vele vrouwen herkenbaar en variëren van hilarisch tot ontroerend. Ook mogen nummers als Respect en I’m Every Woman natuurlijk niet ontbreken.

Antje Monteiro is een Nederlandse musicalartieste, zangeres en presentatrice en is de moeder van artiest Romy Monteiro. Zij heeft onder andere in de musicals We Will Rock You en Mamma Mia! gespeeld. Ook Joanne Telesford heeft in verschillende musicalproducties gestaan, waaronder Tarzan, The Lion King en Fame. Hilke Bierman spreekt regelmatig tekenfilms en commercials in en speelde in Tjechov de musical, Sonneveld, Nonsens en andere producties.

Meer informatie
Zaterdag 11 februari 2023 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €27,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen