Avontuurlijke familiemusical Kruimeltje

Foto: Willem van Walderveen

VEENENDAAL – Kruimeltje komt zaterdag 10 december naar Theater Lampegiet in Veenendaal. Deze feel-goodmusical voor de hele familie (6+) brengt het oer-Hollandse kinderverhaal over een straatjongen die op zoek is naar zijn familie en zijn plekje in de wereld. Om de voorstelling ook toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden, is er ook een blindentolk aanwezig.

Kruimeltje zwerft door de besneeuwde starten, op zoek naar zijn vader en moeder. Tijdens deze zoektocht komt hij Keesie tegen, een stoer meisje dat graag met hem mee op avontuur gaat. Als Kruimeltje eindelijk een thuis vindt bij kruidenier Wilkes, ontdekt hij dat deze man en zijn vader jeugdvrienden zijn geweest. Zou dit betekenen dat hij nu zijn vader gaat vinden? En dat hij nooit meer op straat hoeft te leven? Het verhaal van Kruimeltje is al lang populair en bekend bij vele mensen.

Door de blindentolk die aanwezig is bij deze voorstelling, is het voor blinde en slechtziende familieleden en vrienden ook mogelijk om van de voorstelling te genieten. Zij ontvangen voorafgaand aan de musical een tekst- en audiobestand thuis gestuurd, waarin belangrijke visuele aspecten besproken worden. Een uur voor aanvang zijn ze welkom voor een inleiding met meet & feel en tijdens de voorstelling beschrijft de blindentolk wat er te zien is op het toneel via een draadloze koptelefoon. Zo is Kruimeltje voor iedereen geschikt.

Meer informatie
Zaterdag 10 december 2022 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen