René van Kooten gaat op zoek naar zichzelf

Foto: Hans Oostrum

VEENENDAAL – René van Kooten komt zaterdag 5 november met zijn jubileumvoorstelling Op zoek naar René naar Veenendaal. Samen met een wisselende gastartiest, live band en het publiek gaat hij op zoek naar wie hij nu eigenlijk écht is: musicalacteur, rockzanger, geschiedenisdocent of toch huisvader?

René wordt dit jaar 50 en zit inmiddels al weer 25 jaar in het vak, dus reden om dat te vieren! René neemt je mee op reis langs al zijn – muzikale – herinneringen. Met humor en interactie met het publiek die verrast zal zijn door de vele bekende liedjes uit zijn carrière.

René van Kooten is een Nederlandse musicalacteur en rockzanger. Hij heeft al in verschillende grote producties gespeeld, zoals Aida, Beauty and The Beast, Les Misérables en Grease.  Hij is meerdere keren genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award en heeft deze ook gewonnen voor zijn rol in Les Misérables.

Meer informatie
Zaterdag 5 november 2022 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €32,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen