De Kleine Komedie Rivierenland speelt ‘Anatevka’

Foto:

VEENENDAAL – De Kleine komedie Rivierenland speelt ‘Anatevka’ op zaterdag 1 april 2023 in Theater Lampegiet in Veenendaal. Kaarten zijn nu reeds te koop.

De toneel/musical vereniging de kleine komedie-rivierenland is weer begonnen met repetities voor de mooie actuele thema’s in een beroemd ,oud verhaal. Door het ontstaan van corona moest Anatevka worden geannuleerd in diverse theaters. Maar de spelers zijn vol overgave weer aan hun repetities begonnen om een mooie musical neer te zetten. Anatevka ofwel Fiddler on the roof is een musical met een lach en een traan. Tevye, een joodse melkboer uit Anatevka, staat aan het hoofd van zijn gezin. Samen met zijn vrouw Golde en vijfdochters probeert hij volgens traditie te leven: vader maakt de beslissingen en de rest weet zich daarnaar te schikken. Tevye,s dochters willen echter zelf weten wanneer en met wie ze gaan trouwen.

Er klinken onder andere liedjes als het bekende ‘Als ik toch eens rijk was’, met koor en orkest. Het is een stuk over verbondenheid, tradities, familie ,liefde en verdreven worden, uitgevoerd door amateurvereniging De Kleine Komedie Rivierenland.

www.dekleinekomedie-rivierenland.nl voor verdere inlichtingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen