Jon van Eerd keert terug als Harrie Vermeulen

Foto: Lesley Pols

VEENENDAAL – Harrie Vermeulen is al jarenlang het komische alter ego van Jon van Eerd. Op vrijdagavond 14 oktober waait tijdens de muziektheater voorstelling Zo vader zo zoon een wervelwind van vermakelijke situaties door Theater Lampegiet in Veenendaal.

Het personage van Jon van Eerd, Harrie Vermeulen, woont bij zijn succesvolle, maar naïeve zoon in huis. Harrie moet toekijken hoe de arrogante secretaresse van zijn zoon probeert om Junior aan de haak te slaan. Ze doet er dan ook alles aan om Harrie het huis uit te krijgen. Harrie Vermeulen doet zijn uiterste best om een stokje voor de ongezonde relatie van zijn zoon te steken. Bovendien heeft hij een veel lievere vrouw voor Junior op het oog.

Na Harrie neemt de benen is het nu tijd voor een nieuw avontuur van het alter ego van Jon van Eerd. Zo vader zo zoon is een familiekomedie over liefde, vriendschap en de intriges die daarbij komen kijken. De voorstelling is gemaakt voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat ermee moet leven.

Meer informatie
Vrijdag 14 oktober 2022 in Theater Lampegiet | De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 30,00 via www.lampegiet.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen