Wegafsluiting voor triathlon zaterdag 27 augustus

Foto: Gemeente Veenendaal
VEENENDAAL – De atleten zijn (bijna) klaar voor de Triathlon Veenendaal. Zaterdag 27 augustus staan ze aan de start van dit grote sportevenement. Het wielerparcours loopt over het zuidelijke deel van de Rondweg-oost. Deze is daarom tussen 07.00 uur tot 16.00 afgesloten. De 39e Prins Petfoods Triathlon wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 27 augustus 2022 rond sportpark De Groene Velden. Triatleten kunnen kiezen uit een Olympische afstand, een kwart of een achtste triatlon. De jeugd tot 18 jaar kan ook inschrijven voor een zestiende triatlon.

 

Wegafsluitingen

Van 7.00 en 16.00 uur

  • Rondweg-oost: het gedeelte tussen de rotonde Prins Clauslaan/Van Essenlaan en de Cuneraweg in beide richtingen.

Van 7.00 tot 20.00 uur

  • Wageningselaan: het gedeelte tussen de kruising Industrielaan/Groeneveldselaan en de Rondweg-oost, in beide richtingen.

 

Rotonde Prins Clauslaan/Van Essenlaan

De rotonde Prins Clauslaan/Van Essenlaan is open en vanuit het centrum, de A12 en Veenendaal-oost gewoon bereikbaar. De Rondweg-oost is net na deze rotonde in zuidelijke richting aan beide kanten afgesloten.

 

Bereikbaarheid sportpark De Groene Velden

Het sportpark De Groene Velden en Hugo’s Pannenkoeken Restaurant zijn bereikbaar, maar het is erg druk. Wij adviseren u op de fiets te komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen