Waar was Karin Bloemen ook alweer gebleven?

Foto: Erwin Olaf

VEENENDAAL – Waar was Karin Bloemen ook alweer gebleven toen geluk nog het oude normaal was? In haar nieuwe voorstelling Waar waren we gebleven… gaat ze, samen met Cor Bakker, terug naar de tijd van voor corona. Op donderdag 9 juni staat ze in Theater Lampegiet met haar ouderwets leuke conferences en liedjes.

Karin Bloemen en Cor Bakker doen in Waar waren we gebleven… net alsof er de afgelopen twee jaar niks is gebeurd. Corona heeft wat hen betreft niet bestaan en het zal ook niet genoemd worden. Met haar enorme stembereik, uitbundige outfits en liedjes van het hoogste niveau, weet ze een avondje theater neer te zetten, zoals een avondje theater ook bedoeld is; live, vol leven.

Karin en Cor kennen elkaar al sinds de Kleinkunstacademie in de jaren ’80. Met hun chemie zullen ze er ongetwijfeld in slagen om het publiek mee te nemen in hun enthousiasme en met een lach op het gezicht weer naar huis te sturen.

Meer informatie
Donderdag 9 juni 2022 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €30,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen